Nije trebalo dugo da oglas postane hit na društvenim mrežama.

Kao i kod nas, ni u regiji nije lako iznajmiti stan. Cijene i dalje rastu pa, ako ne želite živjeti u podrumu ili starim garažama s kupaonicom u spavaćoj sobi, velika većina najmoprimaca nažalost privatni smještaj mora dijeliti s cimerima. I dok se kod nas gotovo pa i ne mogu pronaći oglasi “čuvanja” stana, u inozemstvu je to također jedna od opcija iznajmljivanja stanova.

Naime, tu se iznajmljuje stan u kojem stanari ili ne moraju plaćati najam ili plaćaju vrlo malo, već plaćaju samo režije i “čuvaju stan” stanodavcima kojih u određenom periodu nema u stanu.

U društvu se kaže da postoje dvije vrste ljudi na ovom svijetu: oni koji vole pse i oni koji vole mačke. Iako ova konstatacija nije tačna, često se koristi u društvu kako bi opisali nečiju osobnost, život i preferencije. Također, u cijeli popis problema pri najmu stana, većina njih ne dozvoljava ljubimce. No, što kada bi mogli unajmiti stan u kojem ne plaćate najam već samo režije, a uz to na “čuvanje” dobijete dvije mačke?

“Samo ljubitelji mačaka s indeksom”

Srećom za one studente koji vole mačke i trenutno traže stan u centru Beograda, na društvenim se mrežama pojavio sada već viralan oglas za stan.

– Povjerljivoj osobi koja voli mačke dajem stan na korištenje zbog dužeg boravka u inozemstvu. Od troškova, samo režijski i briga o dvije mace. Samo za ljubitelje mačaka. Preferiram studente uz indeks i osobnu iskaznicu. Mirjana, stoji u viralnom oglasu.

– Gdje je ovo bilo kada sam ja bio student, piše jedan korisnik Twittera.

 – A je l’ možemo i mi iz Bosne, pita znatiželjan student.

 – Javljam se za čuvanje mačaka, nižu se slični komentari ispod objave.

S obzirom na troškove stanarine i režija, koji su neprestano u porastu, ne čudi što je ovako primamljiva ponuda postala hit u regiji, prenosi Moj Faks.