IAESTE Banja Luka prima nove članove

Studentsko udruženje IAESTE Bosna i Hercegovina, lokalni komitet Banja Luka provodi regrutaciju članova.


iaeste

– Bilo da te zanima marketing i organizovanje događaja, fundraising, prikupljanje ili razmjena praksi, u IAESTE-u svako može naći nešto za sebe. Napuni svoj CV iskustvima i vještinama koje možeš steći radom u našem udruženju. Umreži se na nacionalnom, ali i međunarodnom nivou te stekni doživotna prijateljstva i nezaboravna iskustva. Svojim angažmanom pomažeš u opštem funkcionisanju rada udruženja pri čemu ćeš za svaku minutu uloženog truda biti nagrađen bodovima koji ti pomažu pri prijavi na konkursu za stručnu praksu, poručuju iz IAESTEa.

Advertisements

Za uspješnu prijavu potrebno je ispuniti obrazac na linku. Potom slijedi uvodni sastanak, na kojem će članovi udruženja upoznati nove članove sa svim dešavanjima i aktivnostima našeg komiteta, o kojem ćemo te obavijestiti naknadno.

Advertisements

iaeste 2

Komitet Banja Luka već se dugi niz godina bavi razmjenom studentskih stručnih praksi u inostranstvu. Predstavnici navode da spaja najbolje i najnaprednije poslodavce i studente iz područja tehničkih znanosti u više od 80 zemalja svijeta.