HT ERONET – telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije

Povodom NetWork 9 konferencije koja će se održati u Neumu od 27. do 29. marta, a čiji je HT ERONET telekomunikacijski sponzor, na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mall-u održana je konferencija za novinare na kojoj su se prisutnima obratili Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH i Robert Crnjac, direktor Sektora za prodaju HT ERONET-a.


HT Eronet NetWork 9 konferencija 3

NetWork konferencija već dugi niz godina zasigurno predstavlja najpotentniji tehnološko-poslovni događaj u godini, ne samo u BiH, već u cijeloj regiji, te je, kao takvu, prepoznaje i podržava HT ERONET.

Inače, HT ERONET je još prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u “Digitalnu kompaniju za digitalno doba, te će se svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Tom prigodom, predstavit ćemo uslugu Firewall as a Service,koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je, svakako, idealna prilika za nove susrete s kolegama iz branše, uspostavu kontakata, razmjenu vrijednih iskustva i ostvarenje značajnijih budućih partnerskih odnosa na obostrano zadovoljstvo.  Iznimno je važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika, kazao je, između ostaloga, direktor Crnjac.

HT Eronet NetWork 9 konferencija 5

Direktor Microsoft BiH, Omar Krivošija, je ovom prilikom izjavio: 

– HT Eronet već dugo pokazuje opredijeljenost ka digitalizaciji svojih servisa i samim tim su spremni na brže reakcije na tržištu telekomunikacija. Upravo je digitalna transformacija jedna od tema Business Day-a na NetWork 9 konferenciji na kojoj će HT Eronet biti u mogućnosti predstaviti kako su proširili portfelj svojih usluga. Drago mi je da i ove godine nastupa kao Telekomunikacijski sponzor konferencije. 

HT ERONET je inače surađivao sa Microsoftom BiH i na projektu na kojeg su posebno ponosni. Zajedničkom saradnjom HT ERONET-a, Sveučilišta u Mostaru i Microsofta, opremljena je računalna učionica na  Fakultetu zdravstvenih studija u kojoj je, između ostaloga, smješten i Microsoft Skills Centar. Opremanjem ovoga laboratorija, u okviru Sveučilišta, studentima  je omogućeno stjecanje novih i poboljšanje postojećih IT znanja.

U sklopu ovog projekta dio studentske zajednice imat će priliku biti sudionikom ovogodišnje, devete po redu NetWork konferencije i na taj način dodatno proširiti i obogatiti svoj nivo kompetencija.

(STUDOMAT.ba)