Goethe-Institut BiH i Collegium Artisticum: Poziv studentima za učešće u radionici

Goethe-Institut Bosne i Hercegovine i Gradska galerija Collegium Artisticum priređuju gostovanje izložbe "Evropa. Jugoistok – Zabilježena sjećanja" ("Europe. South East - Recorded Memories") od 12. septembra do 7. oktobra 2013. godine.


SARAJEVO – Goethe-Institut Bosne i Hercegovine i Gradska galerija Collegium Artisticum priređuju gostovanje izložbe “Evropa. Jugoistok – Zabilježena sjećanja” (“Europe. South East – Recorded Memories”) od 12. septembra do 7. oktobra 2013. godine.

U sklopu projekta organizuje se i radionica sa Milomirom Kovačevićem Strašnim, koji će posjetioce radionice provesti kroz sopstvena zabilježena sjećanja. Radionica će biti održana u prostorijama Gradske galerije Collegium Artisticum u subotu, 14.09. sa početkom u 10.30 sati.

Svi zainteresovani studenti za učešće u radionici potrebno da se prijave do 12.09. na sljedeću e-mail adresu: goethe@sarajevo.goethe.org.

Više informacija na: www.goethe.de

(STUDOMAT.ba)

 


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X