Konkurs za prestižne “Chevening stipendije”

Konkurs za "Chevening stipendije", prestižni program stipendiranja od strane vlade Velike Britanije za akademsku 2014/2015. godinu je otvoren.


Konkurs za “Chevening stipendije”, prestižni program stipendiranja od strane vlade Velike Britanije za akademsku 2014/2015. godinu je otvoren.

Stipendije se obično dodjeljuju za jednogodišnji master studij iz bilo koje oblasti na nekom od univerziteta u Velikoj Britaniji. Traže se talentirani stručnjaci iz različitih grana koji imaju osobine potencijalnih budućih lidera, utjecajnih aktera i donositelja odluka širom svijeta.

Prijave traju sve do 1. novembra 2013. godine.

Odluka je na vama! Imate li potencijal da postanete buduće vođe i želju za studiranjem u Velikoj Britaniji? Ako želite poboljšati svoje vještine rukovođenja i postati dio rastuće mreže Chevening, sve informacije možete pronaći na: www.chevening.org

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X