FOTO: Otvoreni restoran i caffe slastičarna u studentskom hotelu Emiran, popusti za studente

Restoran Food Revolution i Caffe Juicy, koji su smješteni u prvom studentskom hotelu u Sarajevu, jučer su svečano otvoreni. Svi prisutni su mogli uživati u cjelodnevnoj zabavi uz DJ-a, dobroj muzici, degustacijama i poklonima partnera i prijatelja hotela Emiran.


Foto: Damir Hajdarbašić, STUDOMAT.ba

Restoran „Food Revolution“ i Caffe stastičarna “Juicy“, koji su smješteni u prvom studentskom hotelu u Sarajevu, jučer su svečano otvoreni. Svi prisutni su mogli uživati u cjelodnevnoj zabavi uz DJ-a, dobroj muzici, degustacijama i poklonima partnera i prijatelja hotela “Emiran”.

Advertisements

Kako je rečeno iz hotela, cijene obroka u restoranu „Food Revolution“ su jeftinije, s obzirom na modernu opremu koja se koristi u kuhinji što dovodi do 30% uštede električne energije. Restoran je otvorenog tipa, tako da u njemu mogu uživati svi od 8 do 22 sata. Posebnu pogodnost imaju studenti koji će u restoranu uz predočenje indeksa moći ostvarivati popust na hranu u iznosu od 17%.

Advertisements

Cijene obroka u restoranu iznose od 2 KM do 4,5 KM. Najskuplji obrok iznosi 4,5 KM i uključuje supu, glavno jelo i salatu ili desert. Također, uz svako naručeno jelo, gosti dobijaju gratis supu.

Hotel je otvoren krajem septembra u sarajevskom naselju Nedžarići. Izgrađen je na šest spratova, a ukupna investicija iznosila je između šest i sedam miliona KM.

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!