FINconsult počeo sa najisplativijom i najkorisnijom edukacijom

FINconsult organizuje 29. ciklus Edukacije za vođenje poslovnih knjiga u Sarajevu i Tuzli. Program edukacije sastoji se iz šest modula koje će predstavljati sedam predavača, a usmjeren je na sticanje praktičnog znanja, te prekvalifikaciju na aktuelnije i traženije zanimanje i poslove. Studentima su omogućeni popusti i plaćanje na rate.


finconsult

Cilj edukacija je osposobiti kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga. Uz podršku stručnog i profesionalnog predavačkog osoblja, kandidati će steći praktično znanje i vještine rada u: finansijskom, materijalnom i robnom knjigovodstvu, blagajničkom poslovanju, PDV evidencije, obračunu plaća, sastavljanju finansijskih izvještaja.

Edukacija za vođenje poslovnih knjiga se sastoji iz 6 modula, sa ukupno 50 časova, u trajanju od 11 sedmica. Ciljevi edukacije su osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga na računaru, te prekvalifikacija ili dokvalifikacija za administrativno – finansijske i knjigovodstveno – računovodstvene poslove.

Najveća vrijednost ove edukacije je u tome da polaznici stiču praktična znanja i vještine iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i finansija, što im daje velike šanse za uspjeh na tržištu rada i zaposlenja, kao i za vlastitu poslovnu orijentaciju i otvaranje vlastitih računovodstvenih servisa. Do sada je edukaciju uspješno završilo više od 1.600 osoba, od kojih je preko 60 % pronašlo stalno zaposlenje ili otvorilo vlastite računovodstvene servise, a preko 90 % je u finansijsko-računovodstvenoj profesiji pronašlo svoju dugoročnu profesionalnu orijentaciju.

Po završetku edukacije i položenom testu kandidati će dobiti certifikat – uvjerenje o završenoj edukaciji za vođenje poslovnih knjiga na računaru.

Više informacija i termine održavanja edukacija možete pronaći ovdje, dok online obrazac za prijavu možete pronaći na ovom linku.

(STUDOMAT.ba)