FINconsult počeo sa najisplativijom i najkorisnijom edukacijom

FINconsult organizuje 29. ciklus Edukacije za vođenje poslovnih knjiga u Sarajevu i Tuzli. Program edukacije sastoji se iz šest modula koje će predstavljati sedam predavača, a usmjeren je na sticanje praktičnog znanja, te prekvalifikaciju na aktuelnije i traženije zanimanje i poslove. Studentima su omogućeni popusti i plaćanje na rate.


Cilj edukacija je osposobiti kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga. Uz podršku stručnog i profesionalnog predavačkog osoblja, kandidati će steći praktično znanje i vještine rada u: finansijskom, materijalnom i robnom knjigovodstvu, blagajničkom poslovanju, PDV evidencije, obračunu plaća, sastavljanju finansijskih izvještaja.

Edukacija za vođenje poslovnih knjiga se sastoji iz 6 modula, sa ukupno 50 časova, u trajanju od 11 sedmica. Ciljevi edukacije su osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga na računaru, te prekvalifikacija ili dokvalifikacija za administrativno – finansijske i knjigovodstveno – računovodstvene poslove.

Najveća vrijednost ove edukacije je u tome da polaznici stiču praktična znanja i vještine iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i finansija, što im daje velike šanse za uspjeh na tržištu rada i zaposlenja, kao i za vlastitu poslovnu orijentaciju i otvaranje vlastitih računovodstvenih servisa. Do sada je edukaciju uspješno završilo više od 1.600 osoba, od kojih je preko 60 % pronašlo stalno zaposlenje ili otvorilo vlastite računovodstvene servise, a preko 90 % je u finansijsko-računovodstvenoj profesiji pronašlo svoju dugoročnu profesionalnu orijentaciju.

Po završetku edukacije i položenom testu kandidati će dobiti certifikat – uvjerenje o završenoj edukaciji za vođenje poslovnih knjiga na računaru.

Više informacija i termine održavanja edukacija možete pronaći ovdje, dok online obrazac za prijavu možete pronaći na ovom linku.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X