Otvorene su prijave za Coca-Colin program ljetnih praksi Coke Summership

Otvorene su prijave za Coca-Colin program ljetnih praksi Coke Summership! Pred vama je prilika za najbolje radno ljeto uz zabavu, učenje i timski rad. Prijave traju od 14. do 30. maja


32590525 1632096333512361 916556182859022336 o

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo drugi put za redom organizuje jedinstveni program prakse koji mladima pruža priliku za uspješan početak poslovne karijere kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema.

Radost, entuzijazam, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će obilježiti iskustvo svakog studenta na Coke Summership programu.

Ko se može prijaviti?

  • Studenti svih akreditovanih univerziteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini koji su u mjesecu maju odslušali treću godinu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija.
  • Prijave su otvorene od 14. do 30. maja.

Šta je Coke Summership?

  • Idealna ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.
  • Praksa ti pruža mogućnost da, tokom šest sedmica, stičeš iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorom i dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama.
  • Svi studenti koji uđu u program dobijaju certifikat da su završili praksu i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.
  • Praksa traje šest sedmica, u periodu od 9. jula – 17. augusta

Više informacija potražite na www.cokesummership.ba

(STUDOMAT.ba)