Još dva dana su preostala da se zainteresovani kandidati iz Banjaluke prijave na konkurs za kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways.


Još dva dana su preostala da se zainteresovani kandidati iz Banjaluke prijave na konkurs za kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways.

Ambiciozni i talentovani profesionalci željni internacionalne karijere u okviru jednog od vodećih svjetskih avio prevoznika, Etihad Airways, pozivaju se da se prijave online. Izabrani kandidati biće potom pozvani da dođu na razgovor u Banjaluku 11. januara 2014. godine, prenose Nezavisne novine.

Etihad Airways, nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), traži ljude sa iskustvom i sposobnostima u oblasti ugostiteljstva da se priključe timu kabinskog osoblja vodeće aviokompanije na svijetu.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways je stacionirano u Abu Dabiju, u UAE i zapošljava široki spektar profila, uključujući glavne kuvare za Dijamantsku prvu klasu, menadžere za hranu i piće za Bisernu biznis klasu, i stjuarte odnosno stjuardese za klase premijum i ekonomsku.

Obri Tid (Aubrey Tiedt), potpredsednik sektora za goste kaže:

– Etihad Airways traži motivisane pojedince koji su željni da počnu novu i uzbudljivu karijeru u aviokompaniji svjetske klase. Kandidati će biti osposobljeni za sve aspekte bezbjednosti u kabini, pripremu i pružanje usluge. Oni će razviti nove vještine i raditi sa vodećim timom profesionalaca u ovoj privrednoj grani, istovremeno stičući nove prijatelje i upoznajući svijet.

Gospođa Tid kaže da je odnos kompanija Etihad Airways i Air Serbia otvorio mogućnosti za zapošljavanje na novim tržištima.

Osobama zainteresovanim za posao u kompaniji Etihad Airways savjetuje se da prijavu podnesu on-lajn na adresi www.careers.etihadairways.com.

Izabrani kandidati će biti pozvani da dođu na razgovor koji će se održati 11. januara 2014.

Potrebno je da kandidati za ova mjesta u kompaniji Etihad Airways imaju preko 21 godine, tečno govore engleski jezik, a poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Gospođa Tiedt je rekla da će u naredni krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Novi kadrovi za kabinsko osoblje će proći sedmonedjeljni program obuke, koji se obavlja u savremenom centru za obuku kompanije Etihad Airways, Service Training Academy u Abu Dabiju. Smješteni su u Abu Dabiju i uživaju veliki broj povlastica za putovanja i smještaj.

Etihad Airways je osvojio prestižna zvanja: Vodećeg svjetskog avioprevioznika, Vodeće svjetske prve klase, i Vodećeg svjetskog kabinskog osoblja na svečanosti dodjele Svjetskih nagrada za putovanja koja je održana novembra mjeseca 2013. godine u Dohi, u Kataru.

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Banjoj Luci – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(nezavisne.com)