Elnos Grupa stipendira studente elektrotehničkih fakulteta

Stipendije se dodjeljuju za akademsku 2022/2023. godinu u trajanju od 12 mjeseci, a mjesečna stipendija iznosi 250,00 KM.


Coins and a calculator, expensive education and low scholarship
Ilustracija: Envato

Elnos Grupa je raspisala konkurs za dodjelu 10 stipendija studentima prvog ciklusa IV godine osnovnih studija elektrotehničkih fakulteta u Bosni i Hercegovini.

Pravo na učešće u programu stipendiranja imaju redovni studenti koji u akademskoj 2022/2023. godini prvi put upisuju IV godinu osnovnih studija elektrotehničkih fakulteta (smjer elektroenergetika) u Bosni i Hercegovini.

Iz Elnos Grupe ističu da osim novčane podrške, program stipendiranja uključuje i posebno kreiran program mentorstva. U okviru ovog programa naši inženjeri će pomoći stipendistima u istraživanjima važnim za realizaciju njihovih diplomskih radova.

Po završetku diplomskog rada studentima otvaramo mogućnost obavljanja pripravničkog staža u Elnos Grupi u okviru kojeg će imati pristup najnovijim tehnologijama, upoznati se sa modernim načinom poslovanja, a sve to uz podršku stručnjaka zaposlenih u našoj kompaniji.

Stipendije se dodjeljuju za akademsku 2022/23. godinu u trajanju od 12 mjeseci, a mjesečna stipendija iznose 250,00 KM.

Konkurs ostaje otvoren do 21. oktobra 2022. godine, a više informacija možete pronaći ovdje.