EESTEC LC Sarajevo organizuje Soft Skills Academy Sarajevo

U toku je Soft Skills Academy Sarajevo - besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu.


10.03.2019. 21:40

EESTEC (engl. Electrical Engineering STudents’ European assoCiation – EESTEC) LC Sarajevo,  po sedmi put, organizuje Soft Skills Academy Sarajevo.

Nakon uspješno održane Ceremonije otvorenja, 40 učesnika, podijeljenih u dvije grupe, su imali priliku da prvi dan učestvuju na Team Building-u te prisustvuju treninzima na teme Emotions – Inside and Out i Time Management. U preostala dva dana biće obrađene i teme Presentation Skills, Project Management i Stress Management. Treninge drže certificirani EESTEC treneri Edita Milišić, Irma Smajić, Luka Lačan, Miloš Denić, Nenad Perčić i Nermin Smajić.

Na radionicama vlada dobra atmosfera, a učesnici su izuzetno motivisani i aktivno učestvuju u radu.

Pratite dešavanja putem web stranice, kao i na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i LinkedIn.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.