Dvije godine saradnje Omladinskog programa BH radija 1 i portala STUDOMAT.ba

Ove sedmice navršavaju se dvije godine saradnje Infopola, dežurnog informatora Omladinskog programa BH radija 1 i portala STUDOMAT.ba.


infopol cover
Infopol – dežurni informator Omladinskog programa BH radija 1

Ove sedmice navršavaju se dvije godine saradnje Infopola, dežurnog informatora Omladinskog programa BH radija 1 i portala STUDOMAT.ba.

Infopol je emisija koja se svake sedmice emituje u okviru Omladinskog programa BH radija 1 i donosi informacije o stipendijama, studijskim i programima (do)edukacije, o omladinskim organizacijama, pojedincima koji svojim radom i aktivnostima utiču na poboljšanje položaja mladih u svojim sredinama i uopšte, o različitim kampanjama, festivalima i ostalim oblicima omladinskog aktivizma, te o problemima s kojima se u BiH susreću razne kategorije mladih.

U emisiji Infopol ste u protekle dvije godine mogli slušati i korisne informacije sa portala STUDOMAT.ba. Slušaoci koji nisu u mogućnosti da uživo prate emisiju Infopol, snimak iste mogu preslušati na našem portalu: studomat.ba/infopol

Redakcija portala STUDOMAT.ba se zahvaljuje Omladinskom programu BH radija 1 na saradnji uz nadu da će Omladinski program BH radija i portal STUDOMAT.ba, najveća internet zajednica studenata u Bosni i Hercegovini, i dalje donositi korisne informacije srednjoškolcima, studentima i mladima.

(STUDOMAT.ba)