Digitalne inovacije Addiko banke na devetoj NetWork konferenciji u Neumu

Addiko banka nastavlja sa podrškom NetWork konferenciji, najvećem poslovno-tehnološkom događaju u Bosni i Hercegovini. Podrška banke ovoj konferenciji rezultat je njihove ukupne dosadašnje saradnje.


Addiko bank na NetWork 9 konferenciji

Addiko banka nastavlja sa podrškom NetWork konferenciji, najvećem poslovno-tehnološkom događaju u Bosni i Hercegovini. Podrška banke ovoj konferenciji rezultat je njihove ukupne dosadašnje saradnje.

U okviru NetWork 9 konferencije, Addiko Bank će predstaviti najnovije tehnologije iz oblasti operativnog upravljanje odnosima s klijentima (OCRM), kao i prvu virtuelnu poslovnicu, jedinstvenu digitalnu uslugu s modernim, online korisničkim iskustvom.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Kroz saradnju s Microsoftom, koji je jedan od globalnih lidera u ovom segmentu, želimo unaprijediti naše sisteme i procese, te pružiti vrhunsko iskustvo našim korisnicima, bez obzira koji kanal komunikacije sa bankom koriste, izjavila je Selma Omić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo i naglasila da je digitalna transformacija primarni fokus poslovanja Addiko banke, te je partnerstvo s Microsoftom značajno utjecalo na poslovanje Banke u ovom segmentu.

Saradnja Addiko banke i Microsofta BiH je ozvaničena prošle godine na regionalnom nivou, a sa ciljem unaprjeđenja korisničkog iskustva klijenata banke.

– Zadovoljstvo nam je zajedno sa Addiko bankom predstaviti nova dostignuća digitalne poslovne transformacije. NetWork konferencija ove godine u više od 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za vještačku inteligenciju, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, kao i poslovne aplikacije, sigurnost i naprednu analitiku, rekao je Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH.

Na NetWork 9 konferenciji među predavačima će biti i Srđan Novaković, izvršni direktor digitalnog odjela u Addiko grupaciji, te Snežana Nikolić, client analytics manager. U fokusu ovogodišnje konferencije je razmjena iskustava u primjeni savremenih tehnoloških i digitalnih dostignuća.