Četvrta eMovie Academy u organizaciji EESTEC LC Sarajevo

Četvrta eMovie Academy, u organizaciji EESTEC LC Sarajevo, pruža priliku učesnicima da nauče snimiti svoj vlastiti film. Akademija se održava u periodu od 13. do 20. augusta.


eMovie Academy 2015 je sedmodnevna radionica čiji je cilj da se učesnicima pruži prilika da nauče principe snimanja, editovanja i montiranja kratkog filma i da na taj način pokažu svoju kreativnost.

Učesnici su 15 izabranih studenata elektrotehnike iz cijele Evrope koji će slušati predavanja koje će održavati predavači sa Akademije scenskih umjetnosti UNSA. Oni će također imati priliku da obiđu poznata mjesta u Sarajevu i BiH te da se upoznaju sa našom zanimljivom kulturom i običajima.

Četvrta eMovie Academy u organizaciji EESTEC LC Sarajevo (2)

Predavanja kao i ceremonije otvaranja i zatvaranja će biti održane u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Kampusu univerziteta u Sarajevu. Ceremonija otvaranja će biti održana 14.8. u 9:00h.

Za više informacija posjetite oficijelnu stranicu: www.ema.eestec-sa.ba

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X