‘Bildam i učim, a i dalje ne ide’: Student se požalio da nikako ne može naći djevojku – što bi mu savjetovali?

Mnogi bi sigurno rekli da je lako naći ljubavnog partnera na fakultetu, jer, logično, ta zgrada je puna ljudi i često studenti moraju biti u interakciji jedni s drugima. Ali, sami studenti znaju kako je to teško jer nekada ti baš ne ide od ruke koliko god se trudio.


problem 1570461831

Na Redditu se zasta mogu naći svakakve fotke, pitanja i tvrdnje pa je tako jedan student svojim pitanjem zainteresovao mnoge korisnike pa su pohitali u pomoć sa svojim savjetima. Naime, student je pitao, kako će naći djevojku jer pokušava sve, ali mu baš i ne ide, prenosi mojfaks.com.

Advertisements

Na drugoj sam godini mašinstva i već dugo tražim odgovor na svoje pitanje. Otkada je počeo semestar, na kampusu često prilazim djevojkama. Dnevno, nađe se tu dvije do tri djevojke kojima priđem i upoznam se. Nekako mi je lakše razgovarati s djevojkama tokom dana i u ‘normalnim’ situacijama nego na tulumima pa zato to izbjegavam činiti na partijima. Moj stil je iskren jer djevojke mogu odmah znati koje su mi namjere. Stvar je u tome da čak i kad dobijem curin broj mobitela ili odem na spoj, na kraju se ne dogodi ništa.  Ili samo žele biti prijateljice sa mnom ili jednostavno prekinu kontakt. Iskreno, dosta sam obeshrabren. Bildam mišiće u teretani i redovito vježbam, učim, izvršavam svoje akademske obaveze i nisam sramežljiv, ali i dalje ništa! Imate li neki savjet koji će me dovesti do uspjeha?, pitao je student na Redditu.

O da, da! Studentovo pitanje pobudilo je znatiželju kod korisnika Reddita pa su mu postavljali još potpitanja kako bi mu mogli dati što bolji savjet. Tako je jedan Redditovac pitao, ima li mladić naviku na tjelesni način pokazati da mu se osoba sviđa, odnosno, uključuju li njegova komunikacija tijekom dejta, primjerice, dodir rukom i slično. Student je rekao da bi svakako na tome trebao poraditi. Neki su htjeli i studentu reći da njegovo “isklesano tijelo” ne garantira mahom privlačnost kod djevojaka, nego se tu treba nalaziti više od toga kako bi se zainteresirale.

Advertisements

Što biste vi savjetovali ovom studentu u problemu? Naš jedini savjet bio bi: budi svoj jer kada tražiš baš tada nećeš naći, ali kada prestaneš tražiti djevojku, baš bi mogla naletjeti ona kojoj će se svidjeti. Opterećenost dejtanjem, “akcijom” i odnosom sa suprotnim spolom (ili istim, ovisi koje su preferencije) zapravo donosi kontra efekt od onoga što želimo postići i uglavnom neuspjeh.

(STUDOMAT.ba)