Bijeljina: Ljekarski izvještaj iz bolnice do suza nasmijao regiju

Postupak pacijentice izazvao je lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama.


Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Na Twiteru se pojavio izveštaj ljekara koji bismo mogli komotno da svrstamo u kategoriju “vjerovali ili ne”. Naime, u ljekarskom izveštaju jedne gospođe iz Bijeljine stoji napomena:

 “Sipala je kapi za kurje oko u oko”?!

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ovaj postupak izazvao je lavinu komentara i reakcija ispod posta, a većina tviteraša nije mogla da vjeruje da je gospođa zaista uradila tako nešto, prenosi Radiosarajevo.ba.

Ipak, da slučaj iz Bijeljine nije izolovan, dokazali su korisnici ove društvene mreže, te iznijeli bizarne primjere iz svog okruženja.

“Šta je briga, ima i drugo oko”, “Oko za oko isplakano”, “Sada ima night vision”, “Ovo je za treće oko”, komentari su ispod posta u kojima se ismijava postupak gospođe iz Bijeljine, a u komentarima se može pročitati da dame nekada imaju problem i sa korištenjem vaginaleta, pa su sklone da ih piju.

“Sad mi žena pričala za gospođu koja se žalila ljekaru da je muči žgaravica u želucu zbog nekih vaginaleta”, “Poznajem ženu koja je popila punu kutiju (6kom.) vaginaleta. Svaka čast gospođi, trebalo je to progutati i svariti”, bili su samo neki od šaljivih komentara.