BiH: Studenti i profesori prikupili 500 paketića za djecu: “Naše malo nekome znači mnogo”

Cilj akcije bio je prikupljanje paketića uz pomoć svih građana dobre volje.


paketici

Studenti Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje i njihovi profesori, u akciji “Jedan slatkiš, jedno dijete”, prikupili su 500 paketića za djecu sa Kosova i mališane iz Trebinja.

Maja Marković, student FPM-a, ističe da je cilj akcije bio prikupljanje paketića uz pomoć svih građana dobre volje, jer, kako kaže, naše malo nekome znači mnogo.

 – Mi smo planirali da prikupimo makar 100 paketića, ali je odziv bio toliko dobar da smo prikupili 500, tako da ćemo danas 300 paketića poslati djeci sa Kosova, a 200 ćemo sutra na našem fakultetu podijeliti djeci iz Trebinja, rekla je ona juče, dodajući da su akciju realizovali uz pomoć HET-a, “Elektroprivrede”, Agrarnog fonda, trebinjskih privrednika i ugostitelja.

Marija Ćorić, takođe student trebinjskog FPM-a, zahvalila je svim sugrađanima koji su dali poseban doprinos ovoj akciji.

 – Zahvaljujući njihovoj humanosti, uspjeli smo da prikupimo sve te paketiće. Takođe, moje kolege i ja smo volontirali u marketima i srećni smo što smo ostvarili naš cilj – da vratimo osmijeh na lice dječici iz našeg grada i sa Kosova i da im uljepšamo novogodišnje i božićne praznike, rekla je Ćorićeva, piše Banjaluka24.media.