Besplatno psihološko savjetovalište za studente je projekat koji je 2014. godine pokrenuo Centar za punu svjesnost u Banjoj Luci, a za cilj ima pružanje naučno i empirijski zasnovane psihološke podrške i pomoći studentima koji žele da prevaziđu svoje psihološke probleme, emocionalne tegobe i ponašajne blokade, ili žele da unaprijede svoje psihološke vještine i sposobnosti.

U saradnji sa psiholozima koji su edukovani za primjenu kognitivno-bihejvioralne terapije u okviru četvorogodišnje postdiplomske edukacije Centra za kognitivno-bihejvioralnu terapiju, pružamo studentima potpuno besplatno  psihološko savjetovanje. Savjetnici koji su angažovani u Centru za punu svjesnost rade pod kontinuiranom supervizijom prof. dr Igora Krnetića, akreditovanog supervizora za KBT.

Studenti banjalučkih univerziteta se mogu obratiti povodom bilo kojeg problema povodom kojeg se osjećaju blokirano da žive smislen život koji bi za njih bio život vrijedan življenja.

Besplatno savjetovanje možete dobiti u našim prostorijama (na adresi koja se nalazi ovdje) ili online putem aplikacija Skype ili Zoom (više o online savjetovanju možete pročitati ovdje).

Da biste zakazali termin kontaktirajte nas na savjetovalistezastudente@centarzapunusvjesnost.org