Foto: Facebook
Foto: Facebook
24.04.2017.

Banjalučanka prodaje diplomu: Cijena je “prava sitnica”, a daje i nešto gratis

Djevojka iz Banja Luke odlučila je da proda svoju diplomu. I to diplomu profesora srpskog jezika i književnosti.


Ona je objavila fotografiju svoje diplome sa bocom vina koje dodjeluje gratis na lokalno Facebook grupi za kupoprodaju. Njen oglas prenosimo vam u cjelosti:

– Prodajem diplomu profesora srpskog jezika i književnosti. Original pakovanje. Prodajem je dok je još u dobrom stanju, jer ću uskoro početi futrolom razavijati pitu pa će izgubiti na cijeni. Diploma nije puno prešla, tek s police na policu. “Jednoč” izvađena i iskopirana. Možete je držati na vidnom mjestu da impresionirate prijatelje i rodbinu, ili da udarite nekog po glavi ako vas nervira. U druge svrhe ne vjerujem da ćete je iskoristiti. Može zamjena za vildžan nade ili vrtalj vjere. Mijenjam je i za malo bezobrazluka, jedan prstohvat laži, kašičicu lopovluka i jednu žlicu vegete. Možda nešto i smućkam, pa se zaposlim i bez diplome. Vino na slici – gratis, piše u oglasu.

(STUDOMAT.ba)

Želiš čitati nove studentske izreke i motivacije, zabaviti se i naučiti nešto novo? Prati STUDOMAT na Instagramu.

AUTOR: STUDOMAT.ba

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.