“Preporučujem svima ovakvo iskustvo.”

Creed McKinnon je student koji živi u kući sa šest djevojaka, a svoj svakodnevni život objavljuje na TikToku. Njegove objave na TikToku imaju u prosjeku imaju više od 700 hiljadapregleda, a prati ga više od 145 hiljada ljudi.

Preporučujem svima ovakvo iskustvo, priča Creed i napominje da mu je to jedno od najboljih, a ujedno i najstrašnijih iskustava u životu.

– Zabavno je, teško i strašno. Živim kao u seriji ‘Nova cura’, samo obrnuto”, komentariše u videu, a u narednim TikTok objavama vidi se da je i razgovarao s glumcima iz spomenute serije, kako bi ih tražio savjet o suživotu.

@creedmckinnon

Would you live in the house? Vaxed just btw 🦘 #college #roommate #roommates

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Creed je inače rodom iz Australije i pokazuje svoj svakodnevni život sa šest djevojaka i jednim psom. Kroz svoje objave on na zabavan način pokazuje što je sve naučio u svom suživotu s toliko djevojaka, kako izgleda studentski život u ovoj zemlji, a kako njihove studentske zabave u kući, kao i mamurna buđenja drugi dan. Od problema ističe da se vlasi kose mogu “pronaći na mjestima na kojima ste mislili da je to nemoguće.”