fbpx

Apsolvent pokazao kako mu je živjeti u stanu sa šest djevojaka

"Preporučujem svima ovakvo iskustvo."


Foto: Screenshot

Creed McKinnon je student koji živi u kući sa šest djevojaka, a svoj svakodnevni život objavljuje na TikToku. Njegove objave na TikToku imaju u prosjeku imaju više od 700 hiljadapregleda, a prati ga više od 145 hiljada ljudi.

Advertisements

Preporučujem svima ovakvo iskustvo, priča Creed i napominje da mu je to jedno od najboljih, a ujedno i najstrašnijih iskustava u životu.

– Zabavno je, teško i strašno. Živim kao u seriji ‘Nova cura’, samo obrnuto”, komentariše u videu, a u narednim TikTok objavama vidi se da je i razgovarao s glumcima iz spomenute serije, kako bi ih tražio savjet o suživotu.

@creedmckinnon

Would you live in the house? Vaxed just btw 🦘 #college #roommate #roommates

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Creed je inače rodom iz Australije i pokazuje svoj svakodnevni život sa šest djevojaka i jednim psom. Kroz svoje objave on na zabavan način pokazuje što je sve naučio u svom suživotu s toliko djevojaka, kako izgleda studentski život u ovoj zemlji, a kako njihove studentske zabave u kući, kao i mamurna buđenja drugi dan. Od problema ističe da se vlasi kose mogu “pronaći na mjestima na kojima ste mislili da je to nemoguće.”

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!