AIESEC BiH prima nove članove u lokalnim uredima širom BiH

AIESEC BiH objavio je poziv za prijem novih članova u šest lokalnih ureda širom Bosne i Hercegovine. Pored Banjaluke, Mostara, Sarajeva i Tuzle, koji su već ranije otvoreni, ovaj put mladi iz Bihaća i Istočnog Sarajeva također imaju priliku da se uključe u najveći pokret mladih u svijetu.


aplikacije

U BiH AIESEC trenutno broji preko 130 članova koji rade u različitim područjima (marketing, odnos s kompanijama, ljudski resursi i timovi za međunarodne projekte). Kroz članstvo i prateće aktivnosti, AIESEC želi pružiti liderska iskustva mladim ljudima širom svijeta kako bi jednog dana oni imali veću ulogu u svijetu i donošenju odluka u istom.

AIESEC BiH je u protekloj godini prepoznat po mnogim aktivnostima u globalnoj mreži AIESEC-a, koja broji 126 zemalja. Između ostalog ističu priznanje za treći najrelevantniji projekat u mreži, koji su predstavnici organizacije dobili na Internacionalnom kongresu u Indiji u avgustu prošle godine. Također je važno naglasiti da je Bosna i Hercegovina zahvaljujući doprinosu AIESEC-a i značajnom broju mladih u BiH, četvrta u svijetu po broju odgovora Youth Speak ankete, koju AIESEC realizira uz saradnju s UN-om.

Prijave možete poslati putem narednog linka: BudiPromjena

A ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete se javiti putem jedne od Facebook stranica lokalnih ureda AIESEC-a.

(STUDOMAT.ba)