2TM na sajmovima obrazovanja širom regiona

Ovo je idealna prilika da iz „prve ruke“ saznaš sve korisne informacije koje mogu da ti pomognu u tvom akademskom pohodu na Sloveniju.


Beogradski sajam

Ako želiš da upišeš fakultet ili višu školu u Sloveniji, imamo za tebe jednu jako lijepu vijest. Kompanija 2TM učestvovat će na Sajmovima obrazovanja u nekoliko zemalja regiona. Ovo je idealna prilika da iz „prve ruke“ saznaš sve korisne informacije koje mogu da ti pomognu u tvom akademskom pohodu na Sloveniju.

Cilj naše posjete sajmovima je da u saradnji sa univerzitetima u Sloveniji edukujemo posjetioce o upisu, procesu upisa, uslovima studiranja i studentskom životu u Sloveniji. Dakle, ovo su najvažnija pitanja na koja ćemo ti dati odgovore:

  • Kako uspješno upisati fakultet u Sloveniji?
  • Koji su uslovi za uspješan prijem?
  • Kakve su šanse za upis stranih studenata?
  • Gdje se mogu pronaći prave informacije za strane studente?
  • Kako izabrati odgovarajući program od 1500+ studijskih programa?

Pored toga dobit ćeš i konkretne informacije šta kompanija 2TM tačno može da uradi za tebe – od uslova saradnje sa nama i kurseva slovenačkog jezika, upisa na fakultet ili višu školu, do asistencije u pribavljanju boravišne dozvole i pronalaženja smještaja. Našim saradnicima biće drago da ti daju što preciznije odgovore. Saradnja sa nama se odvija u etapama, a u svakoj od njim možeš da računaš na maksimalnu podršku i visok stepen profesionalizma. Podsjećamo te da je uspjeh upisa sa 2TM zagarantovan.

Evo i datuma i mjesta odražavanja sajmova na kojima možeš da nas posjetiš:

  • 30.09. – 01.10.2022. Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • 14.10. — 15.10.2022 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • 18.11. – 19.11.2022 Skoplje, Sjeverna Makedonija

Moći ćeš i da nas posjetiš i u Beogradu na sajmu „Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“ koji će se održati od 23. do 30. oktobra.

Ukoliko imaš neko dodatno pitanje slobodno nam piši na education@2tm.si ili nas kontaktiraj putem društvenih mreža. Više informacija možete pronaći ovdje.

Ulaz na sajmove je besplatan.

Vidimo se!