Facebook stranica portala STUDOMAT.ba: 100.000 studenata na jednom mjestu!

Najveća internet zajednica studenata u Bosni i Hercegovini STUDOMAT.ba, na svojoj Facebook stranici jučer je dobila 100-hiljaditog fana.


studomat facebook

Facebook stranica portala STUDOMAT.ba kreirana je u avgustu 2012. godine. Za manje od tri godine stranica je sakupila 100.000 fanova koji svakodnevno prate objave i informacije o studiju i dodatnoj edukaciji, pomoćnim materijalima za pripremu ispita, povremenom ili stalnom zaposlenju, stipendijama, smještaju, rezultatima ispita i obavještenjima s fakulteta, studentskim popustima i kreditima, seminarima, putovanjima, zabavi itd.

Ovo je veliki uspjeh za STUDOMAT, kao tematski fokusiran portal koji obrađuje teme koje su korisne i zanimljive studentima i mladima. Posebno nas raduje da je STUDOMAT, osim u Bosni i Hercegovini, prepoznat u regionu i da nas svakim danom sve više prate studenti i mladi iz susjednih zemalja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

fb_Cover

Od marta 2015. godine, poznati glumac Moamer Kasumović zaštitno je lice portala, što pokazuje nastojanja da se STUDOMAT još više približi studentskoj populaciji, te da doprinese razvoju obrazovanja, omladinskog aktivizma i boljeg okruženja i atmosfere za sve studente i mlade u Bosni i Hercegovini.

Redakcija portala STUDOMAT.ba se zahvaljuje svima koji nas prate i podržavaju. Pratite nas i dalje putem Facebooka!

(STUDOMAT.ba)