Evropski parlament mladih Bosne i Hercegovine (EYP BiH) vrši primanje novih članova!

Ukoliko imate između 17 i 23 godine, interesuje vas svijet marketinga, finansija, ljudskih resursa i projektnog planiranja u nevladinom sektoru, gdje pritom imate priliku da unaprijedite svoje sposobnosti i znanje o Evropskoj uniji, onda se prijavite za članstvo u nekom od timova Evropskog parlamenta mladih Bosne i Hercegovine (EYP BiH).


EYP BiH
EYP BiH

Ukoliko imate između 17 i 23 godine, interesuje vas svijet marketinga, finansija, ljudskih resursa i projektnog planiranja u nevladinom sektoru, gdje pritom imate priliku da unaprijedite svoje sposobnosti i znanje o Evropskoj uniji, onda se prijavite za članstvo u nekom od timova Evropskog parlamenta mladih Bosne i Hercegovine (EYP BiH).

Budući da se primanje novih članova vrši u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli, zainteresovane mlade osobe se pozivaju da se prijave za članstvo u ova četiri bh. grada.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Prijave su dostupne putem online aplikacija na webstranici: eypbihrecruit.weebly.com

Rok za prijave je 22.11.2014. godine u 23:59 sati.

Evropski parlament mladih postoji u 41 zemlji Evrope, među kojima je i Bosna i Hercegovina. Glavni cilj organizacije je postati glavna platforma za podizanje svijesti o evropskim pitanjima i time omogućiti mladima da steknu vještine javnog nastupa i timskog rada sa vršnjacima. Evropski parlament mladih također podstiče kritičko razmišljanje, interkulturalni dijalog i različitost ideja i praksi i doprinosi individualnom razvoju ličnosti.

Evropski parlament mladih u Bosni i Hercegovini je nestranačka i neprofitna organizacija prisutna u četiri lokalne kancelarije smještene u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli.

Više informacija o organizaciji na www.eyp.ba ili na www.facebook.com/eypbih

(STUDOMAT.ba)