Znaš li kako postati dio Red Bull Wings tima?

Kao članice Wings tima, vi ste dio marketinškog tima Red Bulla – društvene, otvorene i karizmatične studentice koje žive i dišu ovaj brend.


047 RBCD17 wingsice photo Sulejman Omerbasic

Naš cilj je doći do krajnjih potrošača u pravo vrijeme i na pravom mjestu, tačno onda kada je njima doza energije najviše potrebna. To postižete kroz planiranje dnevnih misija koje mogu varirati od davanja krila uposlenicima na njihovim radnim mjestima, doktorima pred kojima je duga noćna smjena pa sve do odlaska i podrške najboljim partyima u državi.

Obzirom da su naše Wingsice prvi kontakt potrošača s brendom, od njih se očekuje da budu komunikativne, vesele, karizmatične djevojke koje vole da se zabavljaju prije svega. Naravno, sve naše Wingsice su ujedno i ambasadorice brenda koje podržavaju Red Bull sadržaj djeleći ga sa svim svojim prijateljima putem društvenih mreža.

Također, jedan od uvjeta za postanak člana Wings tima je da posjeduješ vozačku dozvolu jer, iako imamo krila, kao prevozno sredstvo koristimo Red Bull Mini kako bismo uspjele stići do što većeg broja ljudi.

Mostar Ruby9

Potreba za energijom ne bira vrijeme i mjesto te se stoga od tebe se očekuje da budeš slobodna ponekad i u neobične sate – bile to noćne smjene, vikendi ili poneki praznici.

Naš Wings tim funkcioniše u četiri veća grada u državi – Sarajevo, Mostar, Banja Luka i Tuzla pa, ukoliko smatraš da posjeduješ osobine koje tražimo, prijavi se pa možda upravo ti budeš ta koja će letjeti uz najbolji studentski posao na svijetu.

Više informacija pronađi ovdje.

(STUDOMAT.ba)