Želiš izgledati lijepo na fakultetu, ali ne trošiti sate na uređivanje? Evo kako to postići bez puno truda

Često se ne trebamo previše truditi da izgledamo lijepo jer sitnice mogu promijeniti sve!


Foto: Envato
Foto: Envato

Mnoge nije briga kako izgledaju na faksu i to je skroz u redu. No, ima onih koji žele izgledati lijepo, ali im se za to ne odvaja previše vremena, niti truda.

Postoje načini kako možeš izgledati lijepo, prvenstveno sebi, a da se ne moraš buditi tri sata ranije kako bi se uredila. Neke sitnice mogu promijeniti kompletan dojam o tvojem izgledu, a da o njima ni ne razmišljaš na taj način.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Spavaj minimalno osam sati

San može značajno utjecati na tvoju ljepotu, pogotovo ako spavaš minimalno osam sati. Svjesni smo kako to često može biti nemoguće tokom ispitnih rokova, ali kada krene novi semestar i njegova predavanja, moraš izdvojiti osam sati sna. Tako nećeš imati podočnjake, kao ni natečeno lice, pa nećeš izgledati umorno.

Obuci nešto lijepo što će promijeniti dojam

Umjesto obične trenerke i „hudice“, obuci nešto malo ljepše – poput traperica i neke bluze ili košulje. Tako ćeš promijeniti cjelokupni dojam, bez puno truda, s obzirom na to da ležernija obuća često drugima daje dojam kao da se nisi uredila.

Uvijek imaj čistu kosu

Čista kosa, također, može promijeniti cijelu priču. Naravno da se mnogima ne da prati kosu svaki dan ili svaku večer prije jutarnjeg predavanja, ali ako želiš izgledati lijepo, najmanje što možeš je oprati kosu, prenosi Mojfaks.dnevnik.hr.

Obavezno nanesi parfem

Sama činjenica kada pored tebe prođe neko s dobrim parfemom te tjera da se za njim i okreneš! Isto to može biti situacija kod tebe, jer dovoljno je nanijeti malo parfema da drugi stvore taj isti dojam o tebi, a i ti ćeš se ljepše osjećati.