Završena četvrta PR Arena: Studenti stekli nova znanja i prijateljstva

Jučer je u sarajevskom Hotelu Hollywood završena četvrta po redu Balkans Student Public Relations Conference PR ARENA koja je okupila više od 150 studenata iz 5 zemalja iz regije.


Foto: Novo Vrijeme
Foto: Novo Vrijeme

Jučer je u sarajevskom Hotelu Hollywood završena četvrta po redu Balkans Student Public Relations Conference PR ARENA koja je okupila više od 150 studenata iz 5 zemalja iz regije, prenosi portal Novo Vrijeme.

– Znanje i vještine čine svakog studenta konkurentnim na tržištu rada i uspješnim u karijeri. Iako je i ove godine najmanje prijavljenih studenata bilo iz Sarajeva, sretnih lica, puni praktičnih primjera i saznanja vi se vraćate svojim kućama. PR Arena- Balkans Student Public Relations Conference korača u nove izazove i Organizacijski odbor je odlučio na svojoj sjednici ovdje u Sarajevu kako će se ubuduće u Sarajevu konferencija održavati svako druge godine a sljedeća PR Arena biti će održana u Beogradu, istakao je Danijel Koletić, idejni začetnik PR Arene.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Svi sudionici su nakon odslušanih predavanja dobili certifikate o sudjelovanju, ali ono najvrednije što će ponijeti sa sobom jeste znanje i prijateljstva koja će im zasigurno pomoći u nastavku učenja o upravljanju komunikacijama, ali i njihovim budućim karijerama.

(Novo Vrijeme)