Zaprosio curu na njenoj dodjeli diploma, internet ga uništio komentarima

Iako je imao najbolju namjeru, 27-godišnji Edgaras Averbuchas naišao je na salve online kritika nakon što je svoju 25-godišnju djevojku Agne Banuskeviciute zaprosio na njenoj dodjeli diploma. Iako je iznenađenja djevojka rekla "da", dežurni kritičari poslali su jedno veliko - ne.


34HEjAKw net 475 316 85 s c1

Univerzitet u Essexu objavilo je na Twitteru snimku prosidbe, ali su je zbog teških riječi u komentarima odlučili ukloniti. Ipak, djelić atmosfere ostao je na njihovom Instagram profilu, prenosi index.hr.

Advertisements

U videu vidno iznenađena Agne pristaje na Egdarasovu prosidbu, a on je podiže i vrti nakon čega odlaze na svoje mjesto. Iako je njegov čin u dvorani izazvao oduševljenje i dobio pljesak, ekipa na internetu u njegovom je pokušaju da bude domišljat i romantičan vidjela sve, samo ne to.

Doktorica Jana Bačević sa Univerziteta u Cambridgeu prva je počela žustru raspravu na Twitteru. – Zamislite da ste muškarac toliko ugrožen intelektualnim uspjehom žene da je morate natjerati da svoj identitet pridoda vama na dan kad je se slavi zbog njezina intelekta. Čekajte, pa to je 99,9 posto muškaraca, napisala je.

Oteo joj je diplomu. Godine teškog rada i sad bi nam svima trebalo biti drago zbog nje, ne zbog njezinih postignuća, nego zato što je pronašla muškarca. Loša forma, napisala je jedna pratiteljica.

Advertisements

To nije u redu prema ostalim ljudima koji su diplomirali. Bez obzira na to jesi li imao najbolje ocjene u generaciji, svi će se sjećati frajera s prstenom, zaključila je jedna pratiteljica i dodala da univerzitet to nije trebalo dopustiti: – –Što da je rekla ne? Pritisak da ne razočara sve prisutne je velik i neugodan. Pozornost je trebala biti na uspjesima studenata.

Unatoč neočekivanim negativnim reakcijama, Agne ističe da je oduševljena prosidbom, piše The Sun. S Edgarasom je u vezi već devet godina, od srednje škole. –Sjećam se da sam stajala na pozornici, malo nervozna i jako sretna. Onda sam ga ugledala kako dolazi, ali sve se dogodilo tako brzo pa mi je trebalo vremena da shvatim, rekla je Agne.

(STUDOMAT.ba)