Valentinovo: Studentski centar nudi zaljubljenim studentima večeru za 2 KM

Ovog datuma, restoran će tokom večere biti otvoren samo za zaljubljene studentske parove.


valentinovo studenti
Foto: Facebook

Kako najbolje proslaviti ljubav, ako ne na svjetski Dan zaljubljenih, na samo Valentinovo? Svaki par koji će svoju ljubav obilježiti na ovaj dan bira i organizira nešto posebno za svog partnera ili svoju partnericu. Čak i kada bismo svojim partnerima htjeli priuštiti najbolji poklon na svijetu, studentski budžet nas može poprilično ograničiti u realizaciji ideja.

14. februar obilježava se Valentinovo, dan svih zaljubljenih, a restoran Kampus studentima nudi posebno iskustvo kako bi ga obilježili na najbolji mogući način, prenosi MojFaks.

Srećom, Studentski centar Split zna da je februar stresno razdoblje studentima pa je, uz učenje i rokove, teško pronaći vremena za osmišljavanje originalnog i romantičnog načina za obilježavanje dana zaljubljenih.

💖👩‍❤️‍👨[STUDENTSKA VEČERA NA VALENTINOVO U RESTORANU KAMPUS]💞💓

🎙Dragi zaljubljeni studenti, Valentinovo je pred…

Objavljuje Studentski Centar SplitSrijeda, 9. veljače 2022.

 – Dragi zaljubljeni studenti, Valentinovo je pred vratima, a mi vam nudimo rješenje vječne dileme: ‘Di ćemo izaći za Valentinovo?’ U jeku smo ispitnih odgovora pa vam dobro dođe jedna slatka briga manje, pišu iz Studentskog centra Split.

 – Restoran Kampus mjesto je na kojem se i inače hranite, ali u ponedjeljak na samo Valentinovo, smo večeru rezervirali samo za zaljubljene studentske parove, javljaju iz SC-a Split.

 – Večera je u tri slijeda i poslužuje se parovima za stol u romantičnom ambijentu restorana i to za 6,5 kuna na iksicu. Broj parova je ograničen stoga požurite s rezervacijom, pišu. Osim toga, piće dobrodošlice je gratis za sve zaljubljene!

Da li će se nekada ostvariti ovakav događaj za studente u BiH, ostaje nam da vidimo.