UNSA: Pogledajte obraćanje ministra Krivića u vezi zahtjeva za organizovanje dodatnog ispitnog termina

Anis Krivić, ministar Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo obratio se na svojoj Facebook stranici studentima Univerziteta u Sarajevu.


anis krivic

Obraćanje ministra Krivića u vezi zahtjeva studenata i studentskih organizacija za organizovanje dodatnog ispitnog termina za polaganje ispita, ali i druga pitanja koja se odnose na studente pogledajte na videu u nastavku.

– Kao student borio sam se za prava studenata i uvijek ću se boriti, ali samo u skladu sa Zakonom, jer zakoni se moraju poštovati. Nadamo se da će Skupština usvojiti predložene izmjene i da ćemo makar na ovaj način olakšati studentima u ovoj teškoj godini, rekao je ministar Krivić.

Obraćanje: Studentima i studenticama-u vezi zahtjeva studenata i studentskih organizacija za organizovanje dodatnog ispitnog termina za polaganje ispita, ali i druga pitanja koja se odnose na studente ⬇️Zapamtite jedno: Kao student borio sam se za prava studenata i uvijek ću se boriti, ali samo u skladu sa Zakonom, jer zakoni se moraju poštovati. Nadamo se da će Skupština usvojiti predložene izmjene i da ćemo makar na ovaj način olakšati studentima u ovoj teškoj godini.

Posted by Anis Krivić on Wednesday, 30 September 2020