UNSA: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2015/2016. godini

Univerzitet u Sarajevu objavio je Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija koji se organizira na fakultetima i akademijama Univerziteta u Sarajevu u akademskoj 2015/2016. godini.


Prijave na Konkurs za upis podnose se fakultetima i akademijama Univerziteta u Sarajevu do 3. jula 2015. godine.

Ukoliko je za prijem studenata predviđeno polaganje prijemnog ispita, svaka organizaciona jedinica će utvrditi datum i raspored polaganja prijemnog ispita, kao i sadržaj i način polaganja prijemnog ispita, što će objaviti na svojim web stranicama i oglasnim pločama. Prijemni ispiti će se zavržiti do 28. avgusta 2015. godine.

Pridružite se Facebook grupi: STUDOMAT: Univerzitet u Sarajevu

Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija koji se organizira na fakultetima i akademijama Univerziteta u Sarajevu u akademskoj 2015/2016. godini možete preuzeti ovdje.

Plan upisa studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Sarajevu u akademskoj 2015/2016. godini možete preuzeti ovdje.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X