Prijavite se na besplatni kurs engleskog jezika u Zenici

Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona, uz podršku Opće biblioteke u Zenici, nastavlja sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Zenice, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.


lpr el roi besplatni kursevi engleskog jezika

Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem. Nastava se izvodi u prostorijama Opće biblioteke Zenica.

Svi polaznici će edukaciju i međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države. Certifikat je moguće upisati u radničku knjižicu.

Lica koja ne potpadaju pod kategoriju socijalno ugroženih lica obavezni su samostalno finansirati samo mjesečnu članarinu Centru u visini od 27,00 KM.

Pomenuti projekat se istovremeno implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su uvijek u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com

(STUDOMAT.ba)