UniCredit Bank vodi mlade na utakmicu UEFA Champions League

Kako bi potakla navike financijske odgovornosti i sigurnog upravljanja vlastitim novcem kod mladih - tinejdžera i studenata, UniCredit Bank je pripremila zabavnu i atraktivnu nagradnu igru za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica - ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝.


unicredit nagradna

Kako bi potakla navike financijske odgovornosti i sigurnog upravljanja vlastitim novcem kod mladih – tinejdžera i studenata, UniCredit Bank je pripremila zabavnu i atraktivnu nagradnu igru za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica – ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝.

Nagradna igra će trajati u periodu od 01.09. do 31.10.2014. godine, a korisnici Maestro Teen ili Student kartica UniCredit Bank, koji za vrijeme trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju kupovine na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, mogu osvojiti nagradno putovanje na uzbudljivu utakmicu nove sezone UEFA Champions League. Dodatno, svi novi i postojeći korisnici Maestro Teen ili Student kartica UniCredit Bank za vrijeme trajanja nagradne igre mogu ugovoriti besplatnu uslugu mobilnog bankarstva (m-ba) u trajanju od šest mjeseci. Kartice za mlade se izdaju bez naknade.

Glavna nagrada je nezaboravno putovanje na utakmicu UEFA Champions League za glavnog dobitnika i 5 njegovih prijatelja. Najsretniji dobitnik će zajedno sa svojom ekipom uživati u nagradnom putovanju u trajanju od 3 dana i 2 noći, te uz VIP ulaznice za utakmicu doživjeti jedinstvenu atmosferu UEFA Champions League.

Pored razvijanja finansijskih navika i olakšavanja perioda školovanja za mlade, ova atraktivna nagradna igra potiče timski duh, jer UniCredit Bank, kao banka UEFA Champions League u sportskom duhu nagrađuje najbolji tim!

Obezbijeđene su i dodatne novčane nagrade za 10 sretnih dobitnika.

UniCredit Bank je ove jeseni posvetila posebnu pažnju proizvodima za mlade – studente i tinejdžere. Posvećenost mladima, UniCredit Bank smatra dijelom svoje društvene odgovornosti, pa su proizvodi i usluge UniCredit Bank za mlade lako dostupni, besplatni i nude niz pogodnosti.

Maestro Teen i Student kartice su međunarodno prihvaćene kartice, koje se mogu koristiti na svim prodajnim i isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu, koja imaju istaknut znak Maestro. Donose niz pogodnosti i omogućavaju jednostavan i siguran pristup novcu vlasnicima studentskog računa i teen računa i njihovim opunomoćenicima. Izdaju se bez obaveze plaćanja naknade za upisninu i godišnju članarinu.

Više informacija klijenti mogu dobiti na info telefon 080 081 051, www.unicreditbank.ba ili u poslovnicama UniCredit Banke.

(Sponzorisani članak)