Umjesto ruža za 8. mart, muškarac napastovao studentice

Među studentskim grupama u Mostaru kruže glasovne poruke, upozoravaju na nepoznatog muškarca koji vreba djevojke u gradu.


Foto: Envato
Foto: Envato

Glasovne poruke su snimile djevojke koje su bile žrtve napada. Još uvijek nema službenih potvrda o napadaču, ali djevojke opisuju muškarca kao nižeg, punije građe, obučenog u crno, s kapuljačom i crnom medicinskom maskom na licu.

Kako se navodi u jednoj od glasovnih poruka, susret dviju djevojaka s muškarcem se dogodio nakon izlaska za dan žena oko 2 sata ujutro. Kada su iz noćnog kluba krenule kroz naselje Rudnik.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Kada su se u jednom trenutku okrenule iza sebe, muškarac je bio ”na tri koraka” iza njih, zatim se okrenuo, vratio nazad i otišao iza ugla, negdje oko V osnovne škole. Kada su se razdvojile, jedna od djevojaka je nastavila hodati kada se čovjek ponovno pojavio ”ni od kud” u prolazu među zgradama i počeo trčati za djevojkom, koja je na svu sreću živjela u blizini.

Neki izvori također navode muškarca u automobilu s dubrovačkim tablicama, koji traži pomoć, nakon čega prati djevojke do stanova. Muškarac je najčešće viđen kod noćnog kluba u blizini naselja Rudnik gdje se dogodio navodni pokušaj napada.

Upozoravaju građani, a posebno djevojke da budu na oprezu, i prijave bilo kakvo sumnjivo ponašanje. Iz MUP-a HNŽ kazali su za Bljesak.info kako nisu dobili nikakvu prijavu o tom slučaju.