Udruženje studenata BoHeMSA organizira kamp prve pomoći “Vulnera sanentur”

Cilj projekta jeste edukacija i osposobljavanje studenata medicine u različitim aspektima.


Foto: Envato
Foto: Envato

Udruženje studenata medicine u Bosni i Hercegovini – BoHeMSA (Lokalni komitet Tuzla) po prvi put organizira kamp prve pomoći pod nazivom “Vulnera sanentur”.

Prethodna godina je studentima medicine donijela mnoge prepreke u usvajanju praktičnih vještina potrebnih za naš budući rad. Stoga su Komitet za medicinsku edukaciju – SCOME i Komitet za javno zdravlje – SCOPH odlučili da organizacijom ovog kampa stvore priliku kolegama da usvoje dio za rad neophodnih znanja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Cilj projekta jeste edukacija i osposobljavanje studenata medicine u različitim aspektima, kako kroz edukacije osnovama prve pomoći, tako i kroz snalaženje u minimalnim uslovima.

  •  Datum održavanja kampa: 12-14.08.2021. Godine
  • Mjesto održavanja: Boračko jezero, Bosna i Hercegovina

Cijena kotizacije je 65 konvertibilnih maraka (KM), a u cijenu su uključeni: prijevoz do Boračkog jezera i nazad, dva noćenja u šatorima sa obrocima (uz nezaboravno druženje i upoznavanje novih prijatelja)

Svim učesnicima će po okončanju trenažnih aktivnosti biti uručeni certifikati. Broj mjesta je ograničen, učesnici se mogu registrovati ovdje.

Registracija traje do: 25.07.2021.godine do 23:59 h).

🔸 Udruženje studenata medicine u Bosni i Hercegovini – BoHeMSA (Lokalni komitet Tuzla) po prvi put organizira kamp prve…

Objavljuje BoHeMSA LC TuzlaSubota, 17. srpnja 2021.