JobFAIR ‘14 – Nova prilika da iskoristite svoju šansu!

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, ove godine organizuje, šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta - JobFAIR '14 – Iskoristi svoju šansu!


Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, ove godine organizuje, šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFAIR ‘14 – Iskoristi svoju šansu!“. Sajam će se održati 10. i 11. novembra ove godine u Kampusu Univerziteta u Sarajevu.

Advertisements

JobFAIR je izvrsna prilika kako za mlade u potrazi za poslom, tako i za kompanije učesnice. Posjetioci imaju priliku upoznati se s načinom rada kompanija, saznati koje su im vještine potrebne za zaposlenje, kao i ostvariti kontakt sa poslodavcima. Dodatna pogodnost je mogućnost ostavljanja svog CV-a u bazu podataka, što povećava šanse za poziv na intervju.

Za kompanije učesnice JobFAIR predstavlja pogodno tlo za predstavljanje svoje ponude mladom, obrazovanom kadru kao i prilika za odabir novih uposlenika.

Studenti koji stoje iza organizacije JobFAIR-a ulažu ogromne napore da bi sajam iz godine u godinu bio što uspješnije realizovan, te privukao što veći broj kompanija i mladih stručnjaka.

Advertisements

Ako ste u potrazi za poslom i želite aktivno sudjelovati, ostvariti kontakte i unaprijediti svoje vještine – jobFAIR je pravo mjesto za vas. Pozivamo vas da nas posjetite i stavite svoje ime na listu mladih ljudi kojima je upravo jobFAIR bio prvi korak u procesu zaposlenja!

Ovom prilikom EESTEC LC Sarajevo također poziva sve kompanije koje žele učestvovati na Sajmu, da se jave putem e-mail adrese: prijava@jobfair.ba.

Više informacija možete pronaći na oficijelnoj stranici Sajma www.jobfair.ba.

(STUDOMAT.ba)