Tradicija je nastavljena: Studenti čuvenog Univerziteta Cambrige pozirali nagi i birali najbolju zadnjicu

Šetali su hodnicima čuvenog zdanja bez ijedne krpice na sebi.


Mnogobrojni čuvenog engleskog Univerziteta Cambrige sačuvali su tradiciju izbora za najbolju zadnjicu među studentima, što se radi obično krajem mjeseca decembra.  Takmičari su smislili nekoliko kreativnih ideja kako bi pokazali svoje tijelo na univerzitetu, a pozirali su od čuvenog Mosta uzdaha do Kraljeve kapele.

Advertisements

Studentica historije na Univerzitetu Cambrige Athena zauzela je prvo mjesto na takmičenju, pozirajući gola ispred prestižnog muzeja Fitzwilliam.

Advertisements

Athena je jedna od mnogobrojnih studenata ovoga univerziteta koji su odlučili pozirati nagi i učestvovati u ovome takmičenju.

Drugo mjesto zauzeli su Angus, Matilda i Shannon koji su ponosno predstavili svoje zadnjice na univerzitetskom stubištu s pogledom na grad.

Studentica Clemmie vjerovatno je omela studente koji su pripremali ispite u univerzitetskoj biblioteci dok je pozirala među policama knjiga.

Za učesnike su glasali sadašnji studenti, a prema riječima organizatora ove godine su se odazvali u velikom broju i glasali za svoje favorite.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!