Testirajte svoj IQ: Ko je najgluplja osoba na slici?

Vaš odgovor otkriva mnogo o vašoj ličnosti.


Ko je najgluplja osoba na slici?
Ko je najgluplja osoba na slici?

Naši nas izbori definiraju, čak i ako je to naizgled beznačajna stvar. To je jednostavno način na koji naša podsvijest radi.

Vaš zadatak je da odaberete koja vam se od figura na ovoj slici čini najgluplja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Foto: Brightside
Ko je najgluplja osoba na slici?

Jeste li izabrali? Sada provjerite svoje rezultate.

Broj 1

Vi ste vođa i najvjerojatnije ekstrovertni. Oni oko vas vjeruju da se mogu osloniti na vas, iako vi također imate reputaciju tvrdoglave osobe. Odluke često donosite prenaglo. Pokušajte potrošiti malo više vremena na razmišljanje o svojim idejama.

Broj 2

“Mjeri dva puta, jednom sjeci.” Ova stara izreka definitivno govori o vama. Mudrost i emocionalna stabilnost su ono što vas definira. Međutim, ponekad pokušavate odgovornost za neke stvari prebaciti na druge. Ljubazna ste osoba, a zbog toga oni oko vas ponekad osjećaju iskušenje da vas iskoriste.

Broj 3

Volite sanjati, ali vaši snovi su vrlo hrabri. Ipak ih nekako uspijete pretvoriti u stvarnost. Ljudi vas često ne razumiju jer se vaši pogledi mnogima mogu učiniti ekstravagantnim.

Broj 4

Vi ste vrlo principijelna osoba svojeglave ličnosti. O svemu imate mišljenje i uvijek ste spremni ići protiv sistema. Budite oprezni kad radite stvari koje bi mogle biti štetne za vas samo da biste drugima dokazali poentu.

Možeš li riješiti i ovu mozgalicu?

Test opažanja: Koliko kvadrata vidite na slici?

 

Mozgalice su korisne za studente

Mozgalice su igre koje uključuju mentalne izazove i zahtijevaju kreativno razmišljanje, logiku i koncentraciju. Mozgalice su korisne za studente jer pružaju prednosti kao što su poboljšana sposobnost rješavanja problema, povećana koncentracija i pažnja, smanjenje stresa i povećana motivacija za učenje. Rješavanje mozgalica može biti korisno sredstvo za poboljšanje akademskog života studenata.