Test: Pogledajte sliku i saznajte šta simbolizuje vaš izbor

Pogledajte pažljivo sliku i recite šta ste na njoj prvo vidjeli. Šta vidite na ovoj slici? Damu sa kišobranom, muškarca, jedrilicu ili dim iz dimnjaka?


test mozgalica1

Provjerite rezultat i saznajte šta simbolizuje vaš izbor.

test-mozgalica

1. Dama sa kišobranom

Damski suncobran je simbol aristokratije, kraljevstva i carstva. Također, kišobran je simbol veze između neba i zemlje. Znači da želite zaštititi sebe od ovog svijeta, ljudi, društva, ali ste otvoreni prema nebu. Za vas je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

2. Muškarac

Simbol neke lukavosti, ideje, realizacija koja će doprinijeti ostvarenju željenog cilja. Bitno je ne pretjerati, da cilj ne izgubi svoju vrijednost. Također, čekaju vas zanimljive promjene. Konačno,  imat ćete snage i snalažljivosti.

3. Jedrilica

Blagostanje će uploviti  u vaš dom. Vi ste čovjek prosperiteta, sa velikim planovima i jasnim ciljevima. Bitno je da vaš brod ne potone od opterećenja, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provodite više vremena sa porodicom i najbližima.

4. Dim iz dimnjaka

Dim simbolizuju dušu koja je napustila tijelo. Suviše ste zauzeti svojima poslovima, da vaša duša traži spokoj. Ona želi na odmor, u šetnju, nekoliko dana mira. Ona vam viče. Pokušajte da je uslišite.

(uspesnazena.com)