Test ličnosti: Šta dan rođenja govori o vašem karakteru?

Od trenutka kada smo došli na svijet naš je život obilježen nekim brojem što, kako objašnjavaju numerolozi, može detaljno opisati naš karakter i osobnost.


kalendar

Numerologija tumači značaj i utjecaj brojeva na naše živote. Od trenutka kada smo došli na svijet naš je život obilježen nekim brojem što, kako objašnjavaju numerolozi, može detaljno opisati naš karakter i osobnost.

Pronađi svoj dan rođenja (1-31) i otkrij kakva si osoba.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

1.

Jake ste osobe koje imaju karakteristiku vođe i maksimalno koristite svoj potencijal. Uživate u odgovornosti, neovisnosti i u životu uvijek hrabro gledate prema naprijed.

2.

Težite ka ravnoteži i harmoniji. Saosjećajna ste osoba, puna razumijevanja. S lakoćom surađujete sa svima, a jedina mana vam je pomanjkanje samopouzdanja. Ljubav i porodica u vašem životu igraju vrlo važnu ulogu.

3.

Volite komunicirati sa svima i imate dobar smisao za humor. Isto tako, vaše umjetničke i kreativne sposobnosti su vrlo izražene. Vaš karizmatičan karakter privlači poput magneta. Vi jednostavno imate ‘ono nešto’.

4.

Odlučna ste osoba oštroga uma. postavljate visoke standarde kako sebi tako i svima oko vas. Iskrenost vam je jedna od najvažnijih ljudskih osobina. Vrlo ste radišni i važna vam je kvaliteta vašeg rada zbog čega se mnogi uzdaju u vas i bezuvjetno vam vjeruju.

5.

Imate vrlo izražen dar govora. Rođeni ste govornik koji može pričati sa svima i o bilo čemu. Multi talentirana ste osoba koja ima veliku paletu interesa. No, jedini problem je taj što vam sve što vam više nije izazov vrlo brzo dosadi. Interes vam bude stvari koje vas intelektualno stimuliraju.

6.

Pouzdana ste i odgovorna osoba koja se voli brinuti o drugima, zbog čega mnogi često od vas traže pomoć i savjete. Orjentisani ste na porodicu i radije ćete biti u vezi nego sami. Ljubav vam u životu igra vrlo važnu ulogu.

7.

Vrlo ste dubokoumni i ne volite površnost. Volite dubinski analizirati stvari i situacije. Vrlo ste intuitivni i kod donošenja važnih životnih odluka uvijek se vodite svojim instinktima.

8.

Vi ste rođeni vođa, a nikako sljedbenik. Imate vrlo praktičan i logičan um i talent za posao zbog čega biste bili izvrstan menadžer ili vlasnik i direktor firme. Izgled i postignuća u vašem životu igraju vrlo važnu ulogu.

9.

Vrlo ste nježna, osjetljiva i širokogrudna osoba. Vaš um vidi puno širu sliku života. Rođeni ste s velikim darom uz pomoć kojega možete razumjeti ljude i njihove potrebe. Volite kulturne raznolikosti i skrivate kreativnu stranu.

10.

Prirodni ste menadžer. Jedinstvena ste i neovisna osoba i zato je vrlo važno da svoju originalnost istaknete i njegujete jer u njoj se krije ključ vašeg životnog uspjeha. Imate snažan takmičarski duh, ali i nesigurnu stranu