Taksista postao senzacija na Twitteru: Utješio uplakanu studenticu koju je vozio na ispit

Svaki taksist mogao bi napisati knjigu nevjerojatnih zgoda i nezgoda koje doživi i čuje tokom svog radnog vremena.


Ljudi se dijele u dvije skupine: one koji vole čavrljati s vozačima i one koji se stisnu na stražnjem sjedalu i gledaju svoja posla. No, ponekad smo u takvom psihofizičkom i emocionalnom stanju da je nemoguće sakriti suze, smijeh, sreću ili pak bijes. Tako je bilo i ovaj put, kad je jedan taksi-vozač postao junak dana., piše MojFaks.

Putem do fakulteta, studentica je bila toliko uzrujana i nesigurna u svoje znanje da je sve vrijeme plakala. S ovime se može poistovjetiti svaki student, zar ne?

Vozač nije ostao imun na njene suze pa se trudio smiriti je i objasniti joj da je ispit samo jedan maleni trenutak njenog života kojeg se možda neće ni sjećati za godinu dana. Ona je strahovala od ispitivanja, svog neznanja, nelagode pred profesorom, a vozač je ponudio utjehu i malo širu perspektivu u kojoj je jedan ispit samo to – jedan ispit, ništa više, ništa manje te da se zbog toga ne treba toliko uzrujavati.

Esq Jm9XYAcdxu

Izvor slike: Twitter @sakrarijum

Razgovor je očito pozitivno utjecao na studenticu koja je na ispitu dobila čistu desetku i oduševljena, javila se taxi službi kojom se vozila do faksa kako bi zahvalila svom vozaču. Sve je objavila na Twitteru.

– Imam molbu za vas, ako nije problem. Da čovjeku koji me vozio danas (vozilo 375) javite da sam dobila 10 na ispitu? Plakala sam kroz cijelu vožnju, a on je pričao sa mnom, napisala je djevojka.

Odličnu vijest javili su vozaču kojemu je vjerojatno uljepšala dan, kao i uplakanoj studentici.