Svi ste pozvani na Garden of Dreams jer After Affair slavi 6. rođendan

Ko imalo prati scenu elektronske muzike u regionu, čuo je za After Affair. Naš najpoznatiji i najpriznatiji duo kojeg čine Ivan Zrno i Bojan Jović ovaj mjesec proslavljaju šestu godišnjicu postojanja i rada na muzičkoj sceni.


78780090 759614994552898 6146212064453984256 n

Okupljeni oko zajedničke ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda, u proteklim godinama uspješnog zajedničkog rada nastupali su i organizovali brojne tematske zabave koje je svaki put posjetilo više stotina, ali i hiljada ljudi. Stotine uspješnih partija rezultiralo je time da je After Affair za veoma kratak period izašao iz okvira lokalnih DJ-eva i postao i zvanično najbolji regionalni DJ duo. Nagrada je stigla direktno sa dodjele nagrada za elektronsku muziku Ambasador, DJ dvojac After Affair bio je u konkurenciji s poznatim regionalnim imenima kao što su Kristijan Molnar, Tijana T, Umek i Forest People.

Advertisements

Publika, koja je imala priliku poslušati i pogledati uživo njihov nastup, dijeli mišljenje da ovaj dvojac ne slijedi niti kopira nikakve muzičke trendove, već jednostavno svoju strast i instinkt, koji su ih i doveli do respektabilnog uspjeha, kao i osvajanja prestižne Ambasador nagrade.

U subotu 27. novembra pred nama je specijalno Garden of Dreams izdanje na kojem će After Affair proslaviti šestu godišnjicu postojanja.

Advertisements

– Za više informacija pratite FB event i naše profile na društvenim mrežama, gdje ćemo uskoro objaviti intervju u kojem će After Affair odgovarati na pitanja i osvrnuti se na višegodišnji rad i prisustvo na DJ sceni. Rođendanska atmosfera vlada i tokom same pripreme eventa, tako da ne sumnjamo da će ovo biti jedna fenomenalna muzička poslastica na što su posjetioci Gardena već dobro navikli. Svaki put dižemo standarde, kao i atmosferu, a 27.11. plešemo na divnoj lokaciji koja je i nama, ali i našim posjetiocima postala jedna od omiljenih. Obucite se ugodno i vidimo se, dodao je Garden of Dreams PR Darko Pandurević.

Bitno je naglasiti da je u prodaji ograničen broj ulaznica po cijeni od 15 KM. Ulaznice možete kupiti na sistemu KupiKartu.ba. Požuri, zgrabi svoju i vidimo se na najboljoj rođendanskoj zabavi ovog mjeseca.

Svi ste pozvani na Garden of Dreams jer After Affair slavi 6. rodjendan 1