Sve za studente na jednom mjestu: Skriptarnica, stipendije, studentski poslovi i diskusije

Od danas skriptarnici, stipendijama, studentskim novostima, konkursima za posao i studentskim diskusijama možete pristupiti na jednom mjestu - integrisanoj STUDOMAT platformi.


studomat platforma

Na naš servis možete se registrovati ukoliko posjetite www.studomat.ba/registracija. Ukoliko želite, registrovati se možete i samo jednim klikom putem vaših Facebook profila.

Ukoliko ste ranije bilo registrovani na STUDOMAT forumu, prije prijave na novi servis, ažurirajte vašu lozinku na sljedećem linku.

STUDOMAT članovi od danas mogu:

  • Pristupiti Skriptarnici u kojoj se nalazi više od 500 dokumenata!
  • Pisati komentare na objavljenim člancima.
  • Učestvovati u razmjeni informacija i mišljenja u studentskim diskusijama.
  • Komunicirati sa drugim članovima STUDOMAT servisa.
  • Biti pretplatnici STUDOMAT newslettera i biti prvi obaviješteni o novim konkursima za stipendije i poslove.
  • Pristup studentskom Infocentru i mogućnost ažuriranja istog.
  • Kreirati svoje profile.

U narednom periodu registrovani članovi će na raspolaganju imati i mogućnost kreiranja otvorenih i zatvorenih grupa koje će moći koristiti za razmjenu informacija o studiju i drugim studentskim aktivnostima.

Kako pristupiti Skriptarnici i studentskim diskusijama?

Skriptarnica je dio STUDOMAT portala u kojem možete pronaći pomoćne materijale za pripremu ispita, propise koji uređuju oblast obrazovanja, te studentskog i omladinskog organizovanja, kao i ostale materijale vezane za tematiku portala.

Skriptarnicu možete posjetiti na www.studomat.ba/skriptarnica.

Studentske diskusije su dinamična internet zajednica koja broji više od 22.000 članova i omogućava brzu razmjenu mišljenja, znanja i iskustava.

Studentske diskusije možete posjetiti na www.studomat.ba/diskusije

Infocentar je studentski adresar u kojem možete pronaći informacije o univerzitetima i fakultetima u Bosni i Hercegovini, studentskom smještaju i servisima, stipenditorima i konsultantima, studentskim udruženjima i organizacijama, kao i informacije o institucijama nadležnim za oblast visokoškolskog obrazovanja. Posjetite Infocentar.

STUDOMAT je responsive, tj. prilagođen svim vrstama uređaja. Servisu možete pristupiti putem desktop računara, tableta ili mobitela, a tu je i naša Android aplikacija.

Registrujte se i budite dio najveće internet zajednice studenata u regionu!

Više o nama možete pročitati ovdje, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na info@studomat.ba.

(STUDOMAT.ba)