SUS BiH: Akademija za informacione tehnologije i strane jezike

Svjetski univerzitetski servis Bosne i Hercegovine (SUS BiH) od jula 2015. godine pokreće Akademiju za informacione tehnologije i strane jezike. SUS BiH Akademija je osnovana sa ciljem stručnog usavršavanja pojedinaca iz dvije oblasti koje su danas najtraženije u društvu - informacionih tehnologija i jezika.


SUS BiH

Programi informacionih tehnologija su koncipirani tako da svakom pojedincu omoguće da bez prethodnog znanja počne kreirati sopstvene softverske aplikacije, praviti električne komponente, ili obradjivati fotografije. Kroz programe za programiranje polaznici će savladati programiranje pomoću najmodernijih Microsoft tehnologija i programskog jezika C# koje su danas jedne od najtraženijih na tržištu. Program za elektroniku nudi osnovne koncepte elektronike uz pomoć najpopularnije platforme za učenje – Arduino! Program za obradu fotografije nudi osnovne koncepte obrade fotografije koristeći Adobe Photoshop CS6.

Programi stranih jezika su koncipirani tako da bez prethodnog znanja kandidat može početi učiti novi strani jezik, ili ukoliko ima prethodno znanje da se smjesti u onu grupu koja odgovara njegovom nivou znanja. Svi nivoi učenja ponudjenih stranih jezika su dostupni (Od A1 do C2).

Edukacija se vrši u malim grupama od 5 do 10 kandidata, što omogućava punu posvećenost svakom kandidatu.

Programi su prilagodjeni za sve uzraste, a predavači sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti garant su kvaliteta nastave. Prvi čas je besplatan, te se kandidatima daje mogućnost da ne nastave sa kursom u slučaju nezadvoljstva.

Prijavite na kurs vrše se popunjavanjem forme ili na kontakt telefone 033/715-600 i 061/248-842.

Cijena po programu iznosi 99,00 KM ili 249,00 KM za tri odabrana programa. U jednomjesečnom programu je uključeno 16 časova, odnosno 2 x 90 minuta sedmično. Termini se organizuju u večernjim terminima, tokom radnih dana, ili u dogovoru sa grupom.

Nakon uspješno završenog programa, kandidati dobijaju certifikat.

Prijave su otvorene do 17.07.2015., a predavanja počinju 20.07.2015. godine.

Dodatne informacije na: www.sus.ba

(SUS)