SUM: Otvoren konkurs za finansiranje studentskih projekata

Projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda.


Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donio je Odluku o raspisivanju konkursa za financiranje studentskih projekata koji će biti otvoren do 14. aprila ove godine.

Advertisements

Kako se navodi, rezultati konkursa bit će dostupni 26. aprila na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Advertisements

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail studentski.zbor@sum.ba.

 – Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište, izjavila je predsjednica Studentskog zbora Marija Barun.

Po njezinim riječima, sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.

Pravo sudjelovanja na konkursu imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

Obrasci za projekte nalaze se na poveznici.

Studenti koji su aplicirali na projekte, a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali), morat će ih vratiti Studentskom zboru SUM, stoji u saopćenju na Sumsova.ba.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!