SUM: Otvoren konkurs za finansiranje studentskih projekata

Projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda.


college students working in group
Foto: STUDOMAT / Envato

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donio je Odluku o raspisivanju konkursa za financiranje studentskih projekata koji će biti otvoren do 14. aprila ove godine.

Kako se navodi, rezultati konkursa bit će dostupni 26. aprila na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail studentski.zbor@sum.ba.

 – Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište, izjavila je predsjednica Studentskog zbora Marija Barun.

Po njezinim riječima, sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.

Pravo sudjelovanja na konkursu imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

Obrasci za projekte nalaze se na poveznici.

Studenti koji su aplicirali na projekte, a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali), morat će ih vratiti Studentskom zboru SUM, stoji u saopćenju na Sumsova.ba.