Stvari koje vam govore da su vaši studentski dani pri kraju

Prva godina faksa svima je najzabavnija i prepuna nezaboravnih iskustava pa nije ni čudno što bi se mnogi studenti s diplomske razine rado vratili u brucoške dane.


students 1553171546

Polaganje i upisivanje viših godina na studijima, uz satisfakciju, donosi i nekoliko po mnogima zabrinjavajućih činjenica. Naime, kad shvatite da ste završna godina studija, uhvati vas sjeta i tuga jer nemate volje, snage, a ni hrabrosti raditi stvari koje su vam kao brucošima bile posve prihvatljive. Stoga provjerite po čemu možete najbolje zaključiti da vas je pregazilo vrijeme i da niste više razuzdani studenti kojima je zabava na pravom mjestu, piše srednja.hr.

Svi studenti viših godina sa suzom u oku ponekad se sjete svojih brucoških dana kada su bili prepuni energije te im je životni tempo bio nekoliko puta ubrzaniji od današnjeg. Na prvoj godini studija, više se vremena utroši na tulume i pijanke po stanovima te domovima, nego što provedete učeći i prateći predavanja. Rijetki pronađu posao odmah po upisu fakulteta, stoga nije ni čudno da vam se ta godina svodi na zabavu, upoznavanje novih ljudi i prikupljanje nezaboravnih iskustava,

Razlike između brucoša i starijih studenata

Završetkom prve, druge ili više godine studija, raste broj obaveza kao što se mijenjaju i prioriteti u životu. Upravo se zbog toga studenti završnih godina po navikama i svakodnevnici uvelike razlikuju od mlađih kolega i brucoša. Pogledajte nekoliko pokazatelja koji nagovješćuju završetak studentskog života kao i činjenicu da vas je pregazilo vrijeme.

Dokazi da vas je pregazilo vrijeme: