Studirao je 12 godina: Ovo su majka Dijana i sin Marko kojem je posvetila poruku na bilboardu

Neobični billboard iz Beograda nedavno je nasmijao regionalnu javnost. Otkrivamo vam ko su majka Dijana i njen sin Marko kojem je posvetila poruku s plakata.


Ovo su majka Dijana i sin Marko kojem je posvetila poruku na bilboardu

Naime, majka Dijana se na jedinstven način izvinila svom sinu što nije vjerovala da će on jednog dana završiti fakultet. Dijanin sin je 12 godina studirao na Ekonomskom fakultetu. Ona je navela da on nije imao problema sa završavanjem studija, nego da se u međuvremenu zaposlio. Tada je mislila da nikada neće završiti fakultet pa je zbog toga dala obećanje da će mu javno čestitati.

Dijana je priznala kako nije bilo baš jednostavno doći do billboarda za Marka.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Na sve moguće načine sam pokušavala doći do billboarda u Beogradu s obzirom na to da ja živim u Zagrebu. Tu mi je puno pomogla jedna agencija koja mi je omogućila da dođem do billboarda jer ga je, naime, nemoguće kupiti kao privatna osoba i s privatnim porukama. Prepoznali su ovu super ideju i dali su mi mogućnost, rekla je za Index.hr.

Marko trenutno živi i radi u Beogradu, a mama Dijana otkrila je i da se uskoro ženi.

Podsjećamo, na plakatu koji je Dijana posvetila sinu stajala je čestitka na postignutom uspjehu.

– Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana, pisalo je na bildboardu koji se nalazio u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Majka porukom na bilboardu čestitala sinu: Nisam vjerovala da će završiti fakultet