Studirajte u Sloveniji: Prvi rokovi za prijavu u Sloveniji se otvaraju 12. februara

Odlučiti šta studirati nije lako i od toga zavisi vaša budućnost. Slovenački univerziteti i nezavisne visokoškolske institucije, osim nekih izuzetaka, počinju da primaju prve prijave za upis već 12. februara.


prvi prijavni rok studij u Sloveniji

Zajedno sa 2TM stručnjacima izaberite studijski program u skladu sa vašim željama i školskim uspehom, a 2TM će za vas pravovremeno i uspješno podneti prijavu i svu potrebnu dokumentaciju.

Zašto je prijava u prvom prijavnom roku toliko važna?

Iako postoji više od jednog roka za prijavu (obično dva, tri ili četiri, zavisno od obrazovne ustanove), važno je da se prijavite u izabranu obrazovnu ustanovu i program već u prvom roku, jer su tada sva mjesta na fakultetima, visokim i višim školama još uvek slobodna.

Šta je potrebno priložiti prijavi?

Informacija da se sva dokumenta moraju priložiti uz prijavnicu nisu tačni. O rokovima za podnošenje dodataka prijavi bićete pravovremeno obaviješteni od strane stručnjaka 2TM.

Kada se prijaviti na slovenačke univerzitete i nezavisne visokoškolske institucije?

Prvi rokovi za prijavu u slovenačke obrazovne ustanove počinju već 12. februara. Postoje i izuzeci. Više informacija o rokovima za prijavu možete pronaći ovdje.

Stručna podrška

Kada odlučujete o svojoj budućnosti, pametno je pored sebe imati nekoga kome se možete obratiti kad vam trebaju pouzdane informacije, stručno mišljenje ili savjet. Naši stručnjaci će vas upoznati sa specifičnostima pojedinih studijskih programa, pružiti vam detaljnije informacije o rokovima i procesu prijavljivanja u slovenačke obrazovne ustanove, savjetovati i odgovoriti na sva pitanja vezana za studije i studentski život u Sloveniji. Zajedno ćemo izabrati pravi studijski program u skladu sa vašim željama i školskim uspjehom, i pravovremeno pobrinuti za uspješnu prijavu i podnošenje sve potrebne dokumentacije, a vi ćete uštedjeti vrijeme i novac.

Ako tražite kvalitetne, perspektivne i uz to besplatne studije sa međunarodno priznatom diplomom, studirajte u Sloveniji. Sve informacije možete pronaći na našoj veb stranici ili na Facebook-u, a možete nam pisati i na education@2tm.si