Studentski recepti: Čokoladne bombice

 Studentski recepti: Čokoladne bombice

U današnjim studentskim receptima donosimo vam recept za ukusne čokoladne bombice.

Sastojci:

  • 50 gr putera
  • 150 gr mliječne čokolade ili čokolade za kuhanje
  • 150 gr mljevenog keksa (petit/plazma)
  • kokosovo brašno ili šećer u prahu

 

Priprema:

U zagrijanoj tavi rastopite pripremljeni puter. U drugoj posudi rastopite i čokoladu. Kada ste skinuli s vatre sjedinite rastopljene sastojke i u njih dodajte mljeveni keks. Smjesu miješajte dok ne postane ujednačena.

Nakon što ste smjesu sjedinili oblikujte kuglice, te ih potom uvaljajte u prethodno pripremljenu posudu s kokosovim brašnom ili šećerom u prahu.

Dobivene bombice stavite u frižider na 20 minuta kako bi očvrsnule. Uživajte!

Možda te i ovo zanima?