Mozaik Knjiga traži pojačanje za rad na prestižnom Međunarodnom sajmu knjiga u Sarajevu, koji će se održati od 17. do 22. aprila 2024. godine.

Uzbudljiva prilika čeka četiri marljiva studenta ili studentice koji imaju strast prema knjigama i iskustvo u prodaji. Mozaik Knjiga traži pojačanje za rad na prestižnom Međunarodnom sajmu knjiga u Sarajevu, koji će se održati od 17. do 22. aprila 2024. godine.

Detalji o poslu

Lokacija: Međunarodni sajam knjiga, Sarajevo.
Datum: Od 17. do 22. aprila 2024. s početkom rada 15. aprila zbog pripreme prodajnog prostora.
Satnica: 3 eura.

Kako se prijaviti?

Ako ste zainteresirani i ispunjavate gore navedene kriterije, molimo pošaljite svoj životopis i kontakt podatke na kadrovska.sluzba@mozaik-knjiga.hr.

Ne propustite ovu priliku da budete dio tima na jednom od najvažnijih kulturnih događaja u regiji.

Koje su prednosti rada na Međunarodnom sajmu knjiga?

  • Dio ste prestižnog događaja: Međunarodni sajam knjiga u Sarajevu mjesto je susreta na hiljade ljubitelja knjiga, autora i izdavača iz cijelog svijeta. Radom na ovom događaju ne samo da ćete steći dragocjeno iskustvo, već ćete imati priliku upoznati različite kulture kroz literaturu.
  • Razvijate profesionalne vještine: Iskustvo u prodaji i radu s ljudima koje ćete stjecati ili nadograđivati tokom sajma neizmjerno je vrijedno za vašu buduću karijeru. Učenje o timskom radu, komunikacijskim vještinama i upravljanju vremenom samo su neke od prednosti.
  • Ljubav prema knjigama: Ako ste strastveni čitatelj i uvijek spremni preporučiti dobru knjigu, ovo je idealna prilika za vas. Bit ćete okruženi knjigama i istomišljenicima, dijeleći svoju strast i znanje s posjetiteljima sajma.